Bloemist Meierijstad

Op zoek naar een bloemist in ?

Een online bloemist, maar dan persoonlijk

Persoonlijk en intiem
Het kiezen van bloemen is een persoonlijke en emotionele beslissing. Of het nu gaat om een bruidsboeket, een laatste eerbetoon aan een dierbare of het toevoegen van wat groen aan je kantoor, we nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren.

Online een afspraak maken
Geen zin om naar een bloemenwinkel te gaan? Geen probleem. Wij bieden de mogelijkheid om een afspraak online met ons in te plannen. Zo kunnen wij elk moment op afstand met je meedenken, zonder dat je de deur uit hoeft.

Door heel Nederland
Onze centrale locatie maakt het mogelijk om door heel Nederland onze diensten aan te bieden. Of je nu in het levendige Amsterdam of het rustige Zeeland woont, Bloomed staat voor je klaar.

bruiloften, afscheid & bedrijven

De magie van bloemen

“Alles wordt op maat gemaakt en met liefde speciaal voor jullie gecreëerd.”

Nelleke Slotman

eigenaresse Bloomed

Onze diensten

Trouwbloemen
Jouw trouwdag is een van de meest speciale dagen van je leven. Met Bloomed zijn je bloemen net zo uniek en prachtig als je bruiloft zelf.

Rouwbloemen (Afscheidsbloemen)
We begrijpen dat het kiezen van afscheidsbloemen een emotioneel moment kan zijn. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat het bloemstuk een waardig eerbetoon wordt aan je dierbare.

Kantoorbeplantingen en -bloemen
Een kantoor heeft meer nodig dan alleen bureaus en computers. Bloemen en planten kunnen de werkomgeving aanzienlijk verbeteren. Van luchtzuiverende planten tot prachtige boeketten, we hebben het allemaal.

Neem nu contact op

Klaar om je wensen en ideeën tot bloei te brengen? Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Bel ons op 06 13 20 61 55 of vul ons contactformulier in. Laten we samen de wereld een stukje mooier maken, één bloem tegelijk.

Onze werkwijze? Persoonlijk en duidelijk.

Vul het formulier in

We plannen online een afspraak
We bespreken jullie wensen
Er wordt een concept op maat gemaakt

In deze fase weet je wat je kunt verwachten, inclusief de kosten

Na akkoord werk ik het concept uit

… laat je inspireren

Evan en Irma

Wat was het bijzonder om dit te mogen verzorgen. De warme tinten van de bloemen weerspiegelen de warmte tussen het bruidspaar en hun geliefden.
Fotografie: Vivre Fotografie

Dylan en Charity

Wat hadden we een prachtige dag! De combinatie van verse en gedroogde bloemen zorgden voor mooie en warme tinten wat perfect bij de dag aansloot!
Fotografie: Jisca Fotografie

Ruud en Carolina

Vanwege omstandigheden moest deze bruiloft maanden naar voren worden verplaatst. Extra geweldig om op de dag de blije gezichten van Ruud en Carolina te zien.
Fotografie: Elisabeth van Lent

Bloomed on instagram