Laat jullie
liefde bloeien met onze trouwbloemen!

Ontdek de persoonlijke bruidsbloemen die jullie bruiloft tot een sprookje maken.

Bloemen voor bruiloften & events

Met passie en vakmanschap verzorg ik de bruidsbloemen voor jullie dag. Elk bloemstuk is uniek, gemaakt met echt vakmanschap en met veel liefde en passie. Bloemen zijn veel meer dan alleen decoratie. Ze hebben de kracht om emoties over te brengen en te communiceren. Elke bloem heeft zijn eigen eigenschappen, gevoelens en stemmingen. Ze kunnen troost bieden, geluk uitstralen, vreugde brengen, herinneringen oproepen of juist een gevoel van rust geven.

bruiloften & events

Laat jullie
liefde bloeien!

“Alles wordt op maat gemaakt en met liefde speciaal voor jullie gecreëerd.”

Nelleke Slotman

eigenaresse Bloomed

Mijn taak is om jullie wensen en persoonlijkheid te vertalen in prachtige bloemen die perfect passen bij jullie dag. Van het bruidsboeket tot de totale aankleding, bloemen voegen de ultieme finishing touch toe aan jullie bruiloft en zijn simpelweg onmisbaar.

Wij werken met een minimale besteding vanaf €1150,-*

*Prijzen zijn inclusief btw, exclusief reiskosten en arbeid op locatie. De prijzen en kosten worden ook uitgebreid uitgelegd tijdens het eerste vrijblijvende gesprek.

Onze werkwijze? Persoonlijk en duidelijk.

Vul het formulier in

We plannen online een afspraak
We bespreken jullie wensen
Er wordt een concept op maat gemaakt

In deze fase weet je wat je kunt verwachten, inclusief de kosten

Na akkoord werk ik het concept uit

… laat je inspireren

Evan en Irma

Wat was het bijzonder om dit te mogen verzorgen. De warme tinten van de bloemen weerspiegelen de warmte tussen het bruidspaar en hun geliefden.
Fotografie: Vivre Fotografie

Dylan en Charity

Wat hadden we een prachtige dag! De combinatie van verse en gedroogde bloemen zorgden voor mooie en warme tinten wat perfect bij de dag aansloot!
Fotografie: Jisca Fotografie

Ruud en Carolina

Vanwege omstandigheden moest deze bruiloft maanden naar voren worden verplaatst. Extra geweldig om op de dag de blije gezichten van Ruud en Carolina te zien.
Fotografie: Elisabeth van Lent

Bloomed on instagram