Bruidsboeket

…. samenstellen

Omdat een bruidsboeket niet zomaar een bosje bloemen is

Bij Bloomed weet ik dat een bruidsboeket niet zomaar een bosje bloemen is. Voor mij is het een verlengstuk van jullie liefde en een essentieel onderdeel van jullie bijzondere dag. Ik begrijp dit als geen ander. Daarom is het trouwboeket een focuspunt bij alle trouwbloemen die ik voor jullie samenstel. Elk bruidsboeket dat ik maak, is uniek en handgemaakt met passie, een prachtige toevoeging aan jullie bruiloft.

bruiloften & events

De magie van een bruidsboeket

“Alles wordt op maat gemaakt en met liefde speciaal voor jullie gecreëerd.”

Nelleke Slotman

eigenaresse Bloomed

Bloemen zijn voor mij veel meer dan alleen een mooie decoratie. Ze hebben voor mij de kracht om emoties en boodschappen over te brengen. Of ik nu liefde, vreugde of sereniteit wil uitdrukken, elke bloem in mijn bruidsboeket draagt bij aan het verhaal dat ik wil vertellen.

Maak kennis met onze bloemist

Ik ben Nelleke, de bloemstylist en eigenaresse van Bloomed. Mijn missie is om jouw bloemenwensen voor je grote dag volledig te vervullen. Ik ben er om jouw unieke wensen en persoonlijkheid om te zetten in bloemcreaties die perfect bij je bruiloft passen. Of het nu gaat om het bruidsboeket, corsages of de complete bloemaankleding van je locatie, ik zorg ervoor dat de bloemen die ultieme finishing touch toevoegen aan jouw speciale dag.

Neem contact met ons op

Klaar om de bloeiende wereld van jouw droombruiloft te ontdekken? Ik kan jouw visie tot leven brengen met bloemen die elke emotie en elk moment van de speciale dag completeren. Wacht niet langer en plan nu een eerste vrijblijvende gesprek. Ik neem alle tijd om jouw wensen door te nemen en zorg dat je een op maat gemaakt bloemdesign krijgt dat perfect past bij jullie unieke liefdesverhaal.

Kosten bruidsboeket

Ik begrijp dat elk detail van jouw bruiloft perfect moet zijn, inclusief de bloemen. Het bruidsboeket is een essentieel onderdeel van mijn uitgebreidere dienst ‘Trouwbloemen’. Mijn doel is om een volledig bloementhema te creëren dat naadloos aansluit bij jouw bruiloft, van het bruidsboeket tot de tafeldecoraties. Om deze uitzonderlijke kwaliteit en persoonlijke aandacht te garanderen, werk ik met een minimale besteding vanaf €1150,-. Deze prijs is inclusief btw, maar exclusief eventuele reiskosten en arbeid op locatie. Tijdens ons eerste vrijblijvende gesprek zal ik de prijzen en kosten uitgebreid toelichten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Onze werkwijze? Persoonlijk en duidelijk.

Vul het formulier in

We plannen online een afspraak
We bespreken jullie wensen
Er wordt een concept op maat gemaakt

In deze fase weet je wat je kunt verwachten, inclusief de kosten

Na akkoord werk ik het concept uit

… laat je inspireren

Evan en Irma

Wat was het bijzonder om dit te mogen verzorgen. De warme tinten van de bloemen weerspiegelen de warmte tussen het bruidspaar en hun geliefden.
Fotografie: Vivre Fotografie

Dylan en Charity

Wat hadden we een prachtige dag! De combinatie van verse en gedroogde bloemen zorgden voor mooie en warme tinten wat perfect bij de dag aansloot!
Fotografie: Jisca Fotografie

Ruud en Carolina

Vanwege omstandigheden moest deze bruiloft maanden naar voren worden verplaatst. Extra geweldig om op de dag de blije gezichten van Ruud en Carolina te zien.
Fotografie: Elisabeth van Lent

Bloomed on instagram