Persoonlijke online bloemist

Een online bloemist, maar dan persoonlijk

Een online bloemist, maar dan persoonlijk

Als je denkt aan een online bloemist, denk je waarschijnlijk aan een snelle klik, betalen en bezorgen. Bij Bloomed bieden we je een unieke en veel persoonlijkere benadering. Wij nemen de tijd om jouw specifieke wensen in kaart te brengen en je echt te leren kennen. Dit doen wij door eerst kennis te maken. Woon je bij ons in de buurt? Dan komen we ook bij jou thuis.

bruiloften, afscheid & bedrijven

De magie van bloemen

“Alles wordt op maat gemaakt en met liefde speciaal voor jullie gecreëerd.”

Nelleke Slotman

eigenaresse Bloomed

Waarom kiezen voor Bloomed?

Bloemen zijn vaak onderdeel van de meest intieme momenten van ons leven. Of het nu gaat om het vieren van de liefde, het herinneren van een dierbare of het opfleuren van je zakelijke omgeving; elke gelegenheid verdient een passend bloemenarrangement. Om de juiste sfeer en emotie over te brengen komen wij persoonlijk bij je langs om je te helpen jouw wensen vorm te geven.

Onze werkwijze

Een persoonlijke benadering begint met een telefoontje of een e-mail. Neem contact met ons op via 06 13 20 61 55 of info@bloomed.nl en wij plannen een afspraak in. Wij plannen online een afspraak met je in om je wensen en ideeën door te nemen. Of het nu gaat om bloemen voor je trouwdag, een bedrijfsfeest of een waardig afscheid van een geliefde, samen komen we tot een perfecte bloemkeuze.

Onze bloemen zijn écht persoonlijk

Wat ons onderscheidt van andere online bloemisten, is niet alleen onze kwaliteit en creativiteit maar vooral onze persoonlijke aanpak. Bij Bloomed krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient. Wij combineren onze passie voor bloemen met jarenlange ervaring als vakbekwaam Bloemist. Dat betekent dat elk bloemenarrangement een unieke creatie is, speciaal ontworpen volgens jouw wensen en smaak.

Neem contact op

Of je nu al precies weet wat je wilt of nog wat inspiratie zoekt, we zijn er voor je. Met Bloomed kies je voor een online bloemist die verder gaat dan alleen een online aanwezigheid. Wij bieden een persoonlijke service die je helpt jouw emoties en gedachten uit te drukken door middel van prachtige bloemcreaties. Met liefde en aandacht voor elk detail zorgen we ervoor dat ieder moment speciaal wordt.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in de bloeiende en hartverwarmende wereld van Bloomed.

Liefs,

Nelleke

Onze werkwijze? Persoonlijk en duidelijk.

Vul het formulier in

We plannen online een afspraak
We bespreken jullie wensen
Er wordt een concept op maat gemaakt

In deze fase weet je wat je kunt verwachten, inclusief de kosten

Na akkoord werk ik het concept uit

… laat je inspireren

Evan en Irma

Wat was het bijzonder om dit te mogen verzorgen. De warme tinten van de bloemen weerspiegelen de warmte tussen het bruidspaar en hun geliefden.
Fotografie: Vivre Fotografie

Dylan en Charity

Wat hadden we een prachtige dag! De combinatie van verse en gedroogde bloemen zorgden voor mooie en warme tinten wat perfect bij de dag aansloot!
Fotografie: Jisca Fotografie

Ruud en Carolina

Vanwege omstandigheden moest deze bruiloft maanden naar voren worden verplaatst. Extra geweldig om op de dag de blije gezichten van Ruud en Carolina te zien.
Fotografie: Elisabeth van Lent

Bloomed on instagram