Maak kennis met Nelleke

Mijn naam is Nelleke Slotman, ik ben 29 jaar oud en woon in Barneveld. Samen met mijn man Rob en onze twee lieve viervoeters, Floki en Kyra, vormen we een gezellig gezin.

Bloomed is ontstaan na het verlies van een dierbaar familielid. Dat moment bracht me tot stilstand en deed me realiseren hoe kostbaar het leven is. Ik nam de beslissing om mijn huidige baan op te zeggen en startte Bloomed op 1 april 2018.

Ik ben elke dag dankbaar voor onze keuze, want een bedrijf runnen doe je niet alleen. Rob ondersteunt achter de schermen en helpt bij taken zoals de bus inladen, bezorging en het aankleden op locatie. Het contact met mijn fantastische klanten is een bron van vreugde. Of het nu gaat om bruidsbloemen, kantoorinrichting of afscheidsbloemen, alles is persoonlijk en dat is waar het om draait.

Liefs Nelleke

Opleiding

Mijn passie voor bloemen begon tijdens mijn middelbare schooltijd toen ik op zaterdagen werkte in een bloemenatelier. Ik ontdekte dat bloemen de kracht hebben om mensen altijd blij te maken, en ik genoot ook van het contact met klanten. Daarom besloot ik om een opleiding tot Vakbekwaam Bloemist te volgen. Hiermee kon ik mijn kennis over bloemen en planten vergroten en mezelf verder ontwikkelen in dit vakgebied.

“Heerlijk om mijn creativiteit kwijt te kunnen”

Tijdens mijn opleiding leerde ik de basis van het vak kennen. Daarna koos ik voor specialisatie als Specialist in Natuur en Vormgeving. Ik liep stage en werkte in prachtige winkels in het hogere segment, wat me waardevolle ervaring opleverde.

In 2018 merkte ik dat er iets ontbrak in mijn werk in de winkel. Dat was het moment waarop ik besloot om voor mezelf te beginnen, een spannend nieuw avontuur! Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van die keuze. Het werken met bloemen en planten en het persoonlijke contact met klanten geeft me veel voldoening. Ik kan mijn creativiteit hierin kwijt en hoop jou blij te maken met mijn handgemaakte producten.

Onze trouwe
viervoeters

Floki is al 6 jaar bij ons en Kyra bijna 2 jaar. Rob en ik hebben allebei verschillende voorkeuren als het gaat om hondenrassen, verrassend genoeg. Daarom hebben we een compromis gesloten. Het was mijn keuze om Floki, een dalmatiër, te hebben, terwijl Rob de naam mocht kiezen. Ik ben altijd al gek geweest op dalmatiërs, dus voor mij was de keuze van het ras vanzelfsprekend.

Bij Kyra was het andersom en heeft Rob het ras gekozen. Hij zei altijd dat onze volgende hond een herder zou zijn. Ik vond dat wel spannend. Rob heeft uitgebreid onderzoek gedaan en we zijn uitgekomen op een Oudduitse Herder. We vonden een goede fokker en zo kwam Kyra in ons leven. We hadden al de naam Kyra gekozen en tot onze verbazing bleek dit ook de naam te zijn van haar oma. Het was een toevalligheid die we extra bijzonder vinden.

Advies of extra
informatie nodig?

Wil je meer informatie, even kennismaken en/of heb je een vraag? Bel of stuur me vooral een bericht en ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug.